Przykładowe menu Wigilijne :

REZERWACJE W GODZINACH 12:00-17:00

70 pln / os

MENU

•Barszcz z mini krokiecikami / 1 x mięsny, 1 x z grzybami /

•Filet z pstrąga, puree ziemniaczane, sos grzybowy, warzywa sezonowe

•Domowy sernik z sosem buerre blanc

•Kieliszek wina / os

•woda na stołach bez ograniczenia

DODATKI

Napoje typu soft 30 pln / os

 

OPCJA „A” – REZERWACJE W DOWOLNYCH GODZINCH

100 pln / os

MENU

•Bruschetta z pate, z suszoną śliwką

•Okoń morski lub polędwiczka wieprzowa , puree ziemniaczane, sos grzybowy, warzywa sezonowe

•Torcik czekoladowy z cynamonem

•1 kieliszek wina do obiadu / os

•Woda gazowana / niegazowana bez ograniczeń na stołach

 

DODATKI

Open bar 60 pln / os – wybrane alkohole z naszego menu

Napoje typu soft 30 pln / os

 

OPCJA „B” REZERWACJE W DOWOLNYCH GODZINACH

120 pln / os

MENU

•Bruschetta z pate, z suszoną śliwką

•Barszcz z uszkami

•Okoń morski lub polędwiczka wieprzowa , puree ziemniaczane, sos grzybowy, warzywa sezonowe

•Torcik czekoladowy z cynamonem

•1 kieliszek wina do obiadu / os

•Woda gazowana / niegazowana  bez ograniczeń na stołach

 

DODATKI

Open bar 60 pln / os – wybrane alkohole z naszego menu

Napoje typu soft 30 pln / os  

 

OPCJA „C” REZERWACJE W DOWOLNYCH GODZINACH

170 / os

MENU

•Śledz z żurawiną i czerwoną cebulą

•Barszc z uszkami / lub grzybowa ( do wcześniejszego ustalenia )

DANIE GŁÓWNE ( do wyboru przez gości )

•Dorsz zapiekany z sosem beszamelowymi z parmezanem, gnocchi, warzywa sezonowe

•Polędwiczka wieprzowa w sosie z suszonych pomidorów i grzybów leśnych, gnocchi, warzywa sezonowe

•Deser lub mini desery ( do wcześniejszego ustalenia ) – Sernik, Tiramisu , Torcik czekoladowy , Mus śliwkowy z cynamonem

ZIMNA PŁYTA

•Mini finger foods / 6 os  lub świąteczny stół / pierogi, kapusta, bigos, paszteciki itp… /

 

•1 kieliszek wina do obiadu / os

•Woda gazowana / niegazowana na stołach bez ograniczeń

 

DODATKI

Open bar 50 pln / os – na wybrane alkohole z naszego menu

Napoje typu soft 30 pln / os  

 

OPCJA „D” REZERWACJE W DOWOLNYCH GODZINACH

200 pln / os

MENU

•Śledź z żurawina i czerwoną cebulą 

•Barszcz z uszkami / lub zupa grzybowa ( do wcześniejszego ustalenia )

DANIE GŁÓWNE ( do wyboru przez gości )

•Dorsz zapiekany z sosem beszamelowymi z parmezanem, gnocchi, sezonowe warzywa

•Polędwiczka wieprzowa w sosie z suszonych pomidorów i grzybów leśnych, gnocchi, sezonowe warzywa

•Deser lub mini desery ( do wcześniejszego ustalenia ) – Sernik, Tiramisu , Torcik czekoladowy , Mus śliwkowy z cynamonem

ZIMNA PŁYTA

•Mini finger foods / 6 os  lub świąteczny stół / pierogi, kapusta, bigos, paszteciki itp… /

II DANIE CIEPŁE 

•Wołowina po burgundzku z domową focaccią

 

•1 kieliszek wina do obiadu / os

•Woda gazowana, niegazowana na stołach bez ograniczeń

 

DODATKI

Open bar 50 pln / os – na wybrane alkohole z naszego menu

Napoje typu soft 30 / os  

Grupowe spotkania

*Pola wymagane

2796